UW GESPECIALISEERDE
AUDIOVISUELE STUDIO

Audimat is gespecialiseerd in alle soorten audiovisuele diensten.
Wat uw project ook is, we zijn flexibel en klaar om het op maat te realiseren.

Image

Beeld

Videomontage / Special effects / Grafische creaties / 3D-animatie / After Effects / Grafische vormgeving

Image

Geluid

Mixage / Pro Tools Studio / Sound design / Muzikale compositie / Casting voice-over / Opname VO

Image

Opnamen

Televisieprogramma / Studio in-house / Drone / Corporate / Opnameploeg op maat

Image

Levering

Levering aan TV, RADIO, INTERNET en BIOSCOOP / HD-MAT-licentie / geluidsnorm R128

Een service op maat

CREATIE

Op basis van uw briefing of van een idee, werkt onze ploeg uw project op maat uit in functie van uw behoeften. We luisteren naar u om u zo goed mogelijk te begeleiden en raad te geven.

PRODUCTIE

Wij produceren alle soorten audiovisuele content om uw boodschappen over te brengen; een tv- of radiospot voor een event, een korte video voor de sociale media, een bericht op een antwoordapparaat, reclame voor uw bedrijf, een tv-programma: alles is mogelijk.

We werken in samenwerking met journalisten, acteurs/actrices, stemacteurs/-actrices, cameramannen/-vrouwen en monteurs/monteuses.
We zijn uitgerust met 3 montagecellen en een geluidsstudio evenals een kleine opnamestudio die kan worden aangepast in functie van uw project.

POSTPRODUCTIE

Onze klankingenieurs en monteurs zijn gespecialiseerd in klank- en beeldeffecten, klankmixage, sound design en animatie voor een kwaliteitsvol resultaat dat u zal verbazen.

Nous proposons aussi des services spécifiques

OPNAMESTUDIO
Een studio tot uw beschikking

Onze studio kan naar wens worden aangepast, van een appartementskeuken tot een set met groene achtergrond. Uitgerust met 3 reuzegrote schermen waarop alles kan worden uitgezonden. Er zijn tal van mogelijkheden.

De studio kan op maat worden gehuurd, met of zonder het nodige materiaal voor uw opnamen: geavanceerde camera’s, verlichting, micro’s…

We kunnen eveneens een beroep doen op een journalist(e)/presentator/presentatrice voor uw project.

Het is de ideale plaats voor de opnamen van uw YouTube-, professionele en reclamevideo’s en alle types content voor de sociale media, uw website of de televisie.

Audimat PRODUCTIONS

LEVERING IN HD-MAT
Leveringen aan de reclameregieën

HD-MAT is een softwareprogramma waarmee reclamespots worden bewerkt voor ze worden geleverd aan de diverse Belgische reclameregieën. Dit zorgt ervoor dat de spots beantwoorden aan de normen die door de televisie worden gevraagd. Verderop vindt u alle vereiste technische kenmerken van de te leveren spots.

Ons levertarief bedraagt 115€ excl. btw per spot/taal, en dit ook wanneer de spot moet worden geleverd aan meerdere regieën tezelfdertijd.

Dit programma werkt via een jaarlijks tegen betaling te hernieuwen licentie. In België beschikken slechts 20 productiehuizen over deze licentie. Audimat is één van hen.

Wij leveren aan alle Belgische regieën

U kan ons uw definitieve spots per mail, via WeTransfer of via een andere link bezorgen.
Uw spots moeten beschikken over de volgende technische kenmerken.

 

 

DRONESERVICE

Bij ons kan u eveneens terecht voor de realisering van een video gefilmd met een FPV-drone in 4K-kwaliteit. Zo kan u terreinen en gebouwen of uw event sublimeren, en dit met binnen- en buitenopnamen.

Kwaliteitsvolle opnamen om mee uit te pakken op uw website, sociale media of elders.

We werken met een professionele dronepiloot die eigenhandig zijn werkinstrument heeft vervaardigd door een 4K-GoProcamera te koppelen aan een ultracompacte drone. Dit tuig stelt hem in staat alle hoekjes en kantjes te verkennen en zo verbluffende beelden te maken.

Ils nous font confiance